Visie

Jogging & Marathon Team Mol is een joggingclub waar iedereen, van snel tot minder snel, van jong tot minder jong, van mensen die veel trainen tot mensen die minder vaak kunnen of willen trainen, terecht kunnen.

De basis van onze visie is: "Running, Fun en Teamgeest voor elke recreatieve jogger"

Ons motto: "SAMEN UIT, SAMEN STERK!"

Dit vertaalt zich in een visie die ernaar streeft dat:

  • elke atleet, in elke training en wedstrijd opnieuw, zijn loopplezier vindt

  • elke atleet zich gewaardeerd, aanvaard, gestimuleerd  en betrokken voelt in zijn trainingsgroep specifiek, het Jogging & Marathon Team in zijn geheel en de activiteiten waar JMT Mol aan deelneemt

  • elke atleet een conditioneel peil mag bereiken in overeenstemming met zijn eigen doelstellingen en mogelijkheden

  • elke atleet andere atleten respectvol kan stimuleren, motiveren en aanmoedigen zodat het aantal deelnemende atleten aan trainingen, activiteiten en wedstrijden in stijgende lijn gaat

Deelnemen aan wedstrijden is GEEN MUST. Er worden heel wat wedstrijden op de kalender gezet, maar iedereen beslist voor zichzelf of hij/zij hieraan wenst deel te nemen.  Uiteraard is er ook plaats in onze club voor atleten die wedstrijden wel belangrijk vinden.

 

We werken gedurende het hele jaar toe naar 2 "grote" doelen. Elk clublid kan deze doelen aanbrengen en krijgt stemrecht in de beslissing die uiteindelijk genomen wordt bij het bepalen van deze doelen. In de aanloop naar deze doelen nemen we (geheel vrijblijvend) deel aan diverse loopwedstrijden in de regio. Ook daar kan iedereen voorstellen aanbrengen.

Elk clublid wordt ingedeeld in een groep naar gelang zijn/haar kunnen en ambitie. Per groep wordt een trainingsschema opgesteld door een trainer in lijn met de wetenschappelijk onderbouwde principes van O.J., een doktor in de sportwetenschappen. Op die manier kan je samen trainen met joggers die hetzelfde tempo lopen.

2x per jaar worden ook een professionele lactaattest georganiseerd onder begeleiding van O.J. .

Contacteer ons

Volg ons

  • Facebook Social Icon
Leysen_en_wouters_2019.png

Design by: wr webdesign ©2020

RM-logo-pos-metNaam.jpg
image-2018-10-29.png