top of page

Bedevaart naar Scherpenheuvel


Vandaag was onze halfjaarlijkse bedevaatsduurloop naar Scherpenheuvel. Meer dan 55 JMT-ers waagden zich aan de hele afstand (en zelfs enkele rondjes extra op de piste) van 32km, of een gedeelte van 26km, 21km, 16km, 13km of 8km.

De weergoden waren ons gunstig gezind want het was uitstekend loopweer. Na het lopen werd er weer gezellig nagepraat in de kantine van de Sporthal in Scherpenheuvel.

Als klap op de vuurpijl werden onze nieuwe loopshirts uitgedeeld. Onze trainer, Michel Luypaerts, was de eerste persoon die onze nieuwe kleuren mocht showen. Met een dikke merci aan het kledijteam voor deze mooie creaties en ook dank aan al de vrijwilligers die er voor gezorgd hebben dat iedereen een aangename training heeft gehad.139 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page