top of page

Voorjaarsdoel-deel 1: HMT Drunen


Zondag 26 maart 2017. Eerste grote afspraak van het jaar .... De 10km & halve marathon in Drunen, Nederland. Het eerste van de drie doelen waar de leden van JMT deze winter naar toe trainden.

Met meer dan 60 JMT-ers waren we ..... en opvallen hebben we zeker gedaan in onze nagelnieuwe outfits. Een groot aantal atleten was gezamenlijk afgereisd in een bus van "de blauwvoet". Aangekomen in Drunen werd de bus zelfs onder moto escorte naar de gereserveerde parkeerplaats gebracht. Dat had Richard toch weer mooi voor elkaar gekregen.

Ruim op tijd voor de start van de 10km waren we ter plaatse. Om 11:30hr hadden we een fotomoment aan de bus met de aanwezige lopers & loopsters.


Een 13-tal JMT-ers kozen voor de 10km die van start ging om 11:55hr, en die deden dat super. De sfeer zat er duidelijk in.


Omstreeks 13:30hr was het aan de deelnemers aan de halve marathon om hun kunstje op te voeren. Met z'n 48 waren we die de halve marathon aanvatte. Sommigen legden de race af als wedstrijd, anderen hebben er een doorgedreven training van gemaakt met het oog op de komende marathon. Het merendeel van de atleten was na afloop tevreden over hun prestatie en was gecharmeerd door het mooie parcours langs de Loonse en Drunense Duinen.

Twee dames, Leen & Tina, mochten tijdens de podium huldiging JMT nog eens extra in de schijnwerpers zetten, beide met een 2e plaats in hun leeftijdsklasse & Leen met een 5e plaats overall.


Na afloop was de trainer zeer tevreden over de geleverde prestaties en was de voorzitter trots op het TEAM dat er in Drunen stond.


179 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page