top of page

Clem en Jan in actie


In de buurt van Bonn ligt het vrijwel onbekende plaatsje Bergisch Gladbach. Weinigen onder ons zegt dit dorpje, op 180km van Balen, iets. Niet zo voor Clem Mertens en zoon Jan.

Clem is de absoluut recordhouder bij JMT, wat aantal uitgelopen marathons betreft. Ook Jan is sinds kort actief lid bij JMT. Samen kozen zij voor een uniek vader-zoon moment en reisden op zondag 19 maart af naar de Köningsforst marathon.

Zoon Jan houdt het voorlopig nog op de halve afstand en finishte netjes in 1:58. Vader Clem mocht nog een extra rondje van 21,1km en finishte op plaats 107 in 4:04. Daarmee was hij 2e 65-plusser en 1e in de categorie Architecten uit Balen.

Een uitgebreid verslag van deze marathon volgt in een latere blogpost.90 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page