top of page

LU Herentals loopt


Vrijdag 28 juli stond de 2uren van LU in Herentals op het programma. Dit is een gratis loopevenement in de straten van Herentals, waarbij het de bedoeling is om in 2 uren tijd zoveel mogelijk rondjes te lopen.

Er zijn 2 mogelijke rondjes te lopen. Een lange ronde van 1840m en een korte ronde van 1139m. Enkel de volledig afgelegde ronden tellen mee. Dus rekenen en je eigen mogelijkheden correct inschatten behoren tot de vaardigheden van een goede 2-uurs-loper. (Onze voorzitter gaf blijk hierover te beschikken, door uiteindelijk 10 seconden voor het verstrijken van de 2 uren over de finish te lopen!)


Met een 25-tal JMT-ers stonden we aan de start. Enkele anciens legden het principe nog eens uit voor hen die de volle 2 uur zouden gaan volmaken. Anderen beperkten zich tot wat er op het schema stond. Voor het eerst namen we als JMT ook deel aan de groepswedstrijd.


Net voor de start begon het heel lichtjes te regenen en dat zou het voor de volle 2 uren blijven doen. Hierdoor waren er wel minder toeschouwers langs de kant, maar was het voor de lopers zeer aangenaam loopweer.


Uiteindelijk haalde iedereen voldoening uit zijn/haar prestatie en eindigden we als JMT op een prachtige 5e plaats, met 461,49 gelopen km ’s. 53 korte rondjes en 218 lange ronden werden samen afgelegd. Na een welverdiende douche volgde er nog het post-loop-event om de vochtbalans terug op orde te brengen

Samen uit , Samen sterk165 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page