top of page

1e JMT Natuurloop


Op zondag 27 augustus 17 organiseerden wij als JMT onze eerste natuurloop. De weergoden waren ons gunstig gezind en een "schoon" zonnetje was van de partij. Er was een mooie opkomst en we hebben heel veel goede reacties gekregen op de organisatie en het uitgestippelde parcours. Ook hebben we enkele verbeterpunten aangereikt gekregen waar we volgend jaar zeker rekening mee gaan houden.


Na het lopen konden de deelnemers nog napraten bij een natje en een droogje op het zonnige terras van het TISP.

Meer dan 60 leden hebben zich opgegeven als vrijwilliger om te helpen dit weekend. Het enthousiasme was van hun gezicht af te lezen en de geleverde service was perfect. Bedankt aan de helpers en de lopers om van deze dag een succes te maken.

Een aantal foto's kan je vinden via deze link79 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page