top of page

Marathon Kasterlee


Zondag 12 november 2017. Nadat we vorig jaar als leuk evenement naar "de bestorming van Alden Biesen" zijn geweest, werd dit jaar de (halve) Marathon van Kasterlee als leuk evenement gekozen. Een twintigtal lopers schreven in voor de halve Marathon, een duo waagde zich aan de marathon.

De weersvoorspellingen waren niet zo best, regen en wind ...... dat zou afzien worden. Gelukkig viel het uiteindelijk wel best mee, een kleine bui hier en daar niet te na gesproken. Door de overvloedige regen van de vorige dagen was het parcours wel wat modderig en op sommige plaatsen zelfs glad geworden.

In de halve marathon was Dennis ongelofelijk sterk en legde beslag op een 2e plaats. JMT werd uitvoerig genoemd tijdens de prijsuitreiking. Een goeie PR actie van den Dennis 🙂.


Dat lopen bij JMT niet alleen voor jongelingen is weggelegd werd nogmaals bewezen in Kasterlee. Leo, Roger, Roger, François en Henri (Rik) samen goed voor 338 levensjaren hebben met succes de modderproef afgelegd en de pluim van deze halve marathon op hun hoed mogen zetten.

Voor sommigen is zelfs een halve marathon als leuk evenement niet voldoende. Samen met loopmaatje Chris koos ik voor de dubbele ronde. Toen wij na bijna 4 hr lopen de finish bereikte stonden een groot aantal JMT-ers ons op te wachten. Een mooi gebaar dat zeker geapprecieerd werd.

Verder weg in Athene werd door een 8-tal JMT-ers de marathon klassieker gelopen. Hier informeren we over in een volgende post als de reizigers thuis zijn.
110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page