top of page

Nummer 64 voor StaffJMT, Een club met marathoncracks.

Het relaas van Clem Mertens, het lid met het meeste marathons (138) op de teller, in Jamaica vind je hier. Dichter bij huis heeft Staf Wielockx in het Nederlandse Spijkenisse zichzelf een uniek verjaardagscadeau gegeven.

donderdag 14 december mocht Staf 64 kaarsjes uitbranden en op zondag 17 december trakteerde hij zichzelf op zijn 64e marathon. Daarmee staat hij op plaats 4 binnen JMT wat aantal Marathons betreft. In totaal zijn er 251 atleten die de marathon van Spijkenisse tot een goed einde hebben gebracht. Met een 55e plaats overal, 3e plaats bij de +60 en een eindtijd van 3:27:44 was dit weer een mooie prestatie van Staf. Op de website van de organisatie vonden we enkele mooie foto's die Staf in volle actie weergeven.

Proficiat Staf!!
77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page