top of page

Nieuwjaarsreceptie


Vandaag, dinsdag 16 januari, was er de tweede nieuwjaarsreceptie van JMT.

Dankzij de dames van groep 14 waren er lekkere hapjes voorzien. Elien en Jonas van de cafetaria hebben er voor gezorgd dat niemand dorst moest lijden.Na de speech van Willy, die even terugblikte op het afgelopen jaar en de speech van David die de plannen voor 2018 even aanhaalde (volgend jaar zorgen wij voor een geluidsinstallatie) was er voor het dagelijks bestuur nog een verassing. Aan de hand van een bier-etiketten-slide-show werd elk van ons getypeerd. Een biercollectie en 2 mooie JMT glazen was een zeer mooi en warm cadeau vanuit de groep.Namens mezelf en het bestuur, Dankjewel aan iedereen die vandaag zijn of haar steentje heeft bijgedragen om van deze receptie een plezante JMT avond te maken.

Een fiere voorzitter, Peter Convens.63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page