top of page

JMT was in Barcelona


Stilaan komen de grote voorjaarsmarathons in beeld. Eén van de eerste grote evenementen is de marathon van Barcelona met meer dan 13.500 finishes dit jaar.


Als neofiet bij JMT, pas aangesloten in july 2017, had Yvy Wils deze wedstrijd uitgekozen als haar debuut op de marathon. Barcelona is zowat haar 2e thuis en was daarom de gedroomde plaats om te debuteren op de klassieke afstand.

Na 5:13hr lopen, op het mooie parcours dat langs alle belangrijke toeristische attracties van de stad komt, bereikte Yvy als 12.716e de finish. Daar kan zij terecht trots op zijn. Of zoals ze zelf schrijft op haar FB. "I did it! The first half went great but then I got a blister on a wound which opened... OMG... such a pain... but because of the adrenaline I kept running and I’ve survived it... "

Super gedaan

.113 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page