top of page

JMT op bedevaart naar Scherpenheuvel.


Met een 75-tal lopers en meer dan 25 sympathisanten waren we vandaag om naar Scherpenheuvel te trekken. De startplaatsen waren Mol (29) voor de 32km, Meerhout zittaart (23) voor de 21km, de “dreef” in Vorst (15) voor de 16km en vanaf Heideroosje in Okselaar (6) voor de 8km.


De weergoden waren ons ook dit jaar gunstig gezind. Als de eerste lopers om 8:15hr startte in Mol was het nog wat frisjes, maar de zon deed goed haar werk en tegen de middag was de 20gr al bereikt.


Bij aankomst boven op de berg aan de basiliek stonden zeker 20 supporters de lopers aan te moedigen tijdens hun laatste meters. Tot daar was alles goed.... douchen lukte ook nog wel in de sporthal, maar de kantine was niet open. Linda en Nicole trokken het dorp in om een alternatief te vinden en vonden een gezellig terrasje (met groene stoelen) waar wij met 100 mensen welkom waren.


De bakkers hadden ook weer goed hun best gedaan en na de inspanning was dit weer een aangenaam herstelmoment. Dankzij de vele vrijwilligers geraakte iedereen weer thuis.

Weer een geslaagde JMT dag achter de rug. Nu nog 14 dagen recupereren en de prestaties in Wenen of Antwerpen zullen weer top zijn.128 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page