top of page

Voorjaarsdoel 2018: Wenen en Antwerpen


In Wenen was een deel van JMT vandaag actief in de marathon of halve marathon. Het was een super warme editie. Gelukkig heeft iedereen die gestart is ook goed en wel de aankomst bereikt. Ondanks dat het al enkele dagen zeer warm was in Wenen was er tijdens de eerste 20km onvoldoende drank voorzien waardoor sommige echt op hun tandvlees kwamen te zitten.


In Antwerpen stonden er op zondagochtend 24 marathonlopers 9hr aan de start van de Antwerp Marathon. De weersvoorspellingen gingen van warm naar warmer naar heet ! Ondanks de hitte die vooral na 11hr extreem werd, werd er door de JMT atleten sterk gelopen. In de namiddag stond de 10 miles op het programma. Met een bus vol enthousiaste clubgenoten ging het richting Antwerpen om daar vanaf 15hr, in verschillende waves te starten. 53 atleten diende te lopen in het heetst van de dag, wat geen cadeau was. De hulpdiensten draaiden op volle toeren en menig loper diende afgevoerd te worden. Alle JMT-ers hadden zich goed voorbereid en konden ondanks de hitte toch vrij behoorlijk en zonder medische problemen, uitlopen. Buiten de 77 lopers waren er ook nog een heel deel supporters en fietsbegeleiders mee naar Antwerpen afgezakt zodat onze club met een 100-tal mensen in Antwerpen vertegenwoordigd was.Top gedaan allemaal :-)

48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page