top of page

Onze webmaster in de Tilburg Marathon


Nadat Wim op 22 april de marathon van Antwerpen had gelopen was hij enigszins ontgoocheld met zijn eindtijd en had hij geen goed gevoel aan deze marathon overgehouden. Een excuus als het veel te warme weer of dat zijn eindtijd van 2:59:40 toch een zeer knappe prestatie was wimpelde hij af.

Neen, er zou revanche genomen worden.


Afgelopen zondag reed Wim samen met vrouwtje Saskia naar Tilburg. Daar zou voor de tweede maal een marathon georganiseerd worden. De weersomstandigheden waren in ieder geval beter om een marathon in te lopen. Grote vraag bleef natuurlijk : Zou de “form” na 3 weken nog goed genoeg zijn?

Na een mooie race gelopen te hebben finishte Wim op een 10e plaats in een tijd van 2:59:00. 2 x een marathon lopen in 3 weken tijd: pfffff... voorwaar een prachtprestatie.

Maar misschien nog belangrijker, gefinisht met een goed gevoel.

Ook vrouwtje Saskia leverde een sjieke prestatie door de halve marathon in 1:47 te lopen. Een sterk loopkoppel :-)51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page