top of page

Staf in Zeeuws Vlaanderen


Terwijl in Antwerpen en Wenen JMT-ers de marathon liepen, zocht Staf een andere uitdaging. In Zeeuws Vlaanderen vond hij een echte natuurmarathon met zeer wisselende ondergrond, gaande van grindpaden, zandwegen, karrensporen tot weiland en op het einde een wandelpad op de dijk langs de Westerschelde. Gezien de te warme (snikhete) omstandigheden was de start om 11.00 uur eigenlijk te laat : de meeste deelnemers finishten tussen 14.30 en 16.30 uur, "op het warmst van de dag". zelf finishte Staf in 3:42 en was daarmee 2e 60-plusser. Na die prima prestatie mocht Staf dan ook bloemen en een trofee in ontvangst nemen tijdens de podiumhuldiging. Ondanks de hitte is volgens Staf deze marathon een aanrader voor de liefhebbers.20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page