top of page

Marathon Hilvarenbeek


Samen met de Marathon van Berlijn werd in Hilvarenbeek afgelopen zondag een 10km, halve marathon, 31km & Marathon georganiseerd. Omdat er een 12-tal JMT-ers een deelname ticket voor Berlijn hadden kunnen bemachtigen werd voor de thuisblijvers de Bikse natuurmarathon als najaarsdoel gelanceerd. Kwantitatief zat het goed want met een afvaardiging van 45 lopers was JMT goed voor 10% van het deelnemersaantal op al de afstanden. Kwalitatief zat het ook goed met een eerste plaats op de Halve marathon voor Jan Debie, een 2e plaats bij de dames op de halve marathon voor Leen Hannes en een eerste plaats voor Wim Rijken op de marathon. Ook alle andere JMT-ers hebben hun beste beentje voorgezet en kunnen trots zijn op hun prestatie. De bijgevoegde foto's geven een mooie sfeer van deze geslaagde JMT trip. Met dank aan Franka Mandemaker, Linda Beckers, Noi Chanphen, Peter Slegers & Jo Vernelen voor de foto's.

Als de reizigers van Berlijn thuis zijn zal er ook van hun exploten een impressie volgen.


133 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page