top of page
  • Foto van schrijverJMT Mol

Hutten cross

Afgelopen weekend was er de Hutten Cross.

Gedurende 5 dagen werden korte interviews gepubliceerd op onze FB pagina. Tot slot werd ook van onze trainer Michel Luypaerts een kort interview afgenomen door svhEen woordje van de Trainer:

Het afgelopen weekend stond in het teken van de Huttenloop en daar had het JMT-bestuur - zoals steeds - heel veel tijd en energie ingestoken. En we mochten het ondervinden: de 4km-omloop was echt gevarieerd en mooi om lopen, maar wel pittig door een aantal heuveltjes. Ook naar veiligheid toe werd alles in het werk gesteld om er een veilige coronaproefloop van te maken met telkens een beperkt aantal lopers op het parcours met bubbels van maximum vier. Trainer Michel zag na afloop dat het goed was.


“Het bestuur heeft een forse inspanning gedaan om een nieuw parcours te bouwen met de bedoeling om de leden te prikkelen en dit parcours te koppelen aan en wedstrijd wat een stimulans is om naar een bepaald doel toe te werken. Ik ben tevreden over de opkomst want een 60 tot 70 leden werkten afgelopen weekend dit mini-evenement af, telkens op zaterdag of zondag. Een geslaagde tweedaagse dus op een nieuw parcours en dat was de bedoeling van dit opzet. Ik kende de streek rond de Hutten goed van mijn wandelingen met de hond.”
Koffiedik kijken

Wat de toekomst betreft is er nog afwachten of de grote loopwedstrijden zullen kunnen doorgaan. “Het is koffiedik kijken maar ik vrees een beetje voor het voorjaar (Enschede 18 april), maar de club werkt aan alternatieven om toch wedstrijden te voorzien in een eigen organisatie.

Wat het najaar betreft mikken we het met de club zowel op Antwerpen (september) als Eindhoven (oktober). We gaan dat combineren en dat moet schema-gewijs lukken want we gaan Antwerpen afwerken in trainingsmodus”, besluit de gedreven JMT-trainer, die ook deze uitdaging wil aangaan.
66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page