top of page
  • Foto van schrijverJMT Mol

JMT Natuurloop gaat door op 16 augustus

4e JMT Natuurloop op zondag 16 augustus gaat door!!


Nadat we op 1 juli de Covid Event Scan, die die dag online kwam, Ingevuld hadden, kregen we een Groen Covid veiligheidslabel.

Vervolgens werd door Ieke Bron een Plan van Aanpak - Covid Event protocol opgesteld. Dit plan van aanpak werd in petit comité bekeken en aangevuld door Jan Segers & Peter Convens. Vervolgens werd dit plan van aanpak samen met de Covid Event Scan aan de gemeentelijke diensten van Mol & Balen bezorgd. Van beide gemeenten kregen we deze week een groen licht om onze natuurloop te organiseren.

Ondertussen werd er achter de schermen aan verschillende zaken gewerkt. David Jansen heeft een online inschrijvingsformulier voorbereid zodat we makkelijk voorinschrijvingen kunnen doen. Tevens heeft hij de eerste contacten met de brouwer gelegd om te zorgen dat we een drankje kunnen nuttigen na het lopen. Roger heeft geregeld dat er op de natuurloop met payconiq (digitaal & contactloos) kan betaald worden voor de drankbonnetjes en dat de voorinschrijvingen op een aparte JMT rekening komen te staan. Willy Delien & Marina Janssens hebben dan weer gezorgd dat het terras met mooie JMT parasols kan aangekleed worden.

Vervolgens hebben wij vanavond op een JMT-adviesraad vergadering het volledige plan overlopen en geconcludeerd dat we een veilige COVID PROOF editie van de natuurloop kunnen organiseren.

Meer info volgt weldra op onze FB pagina en op de website van jmtmol.be
42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page