top of page
  • Foto van schrijverJMT Mol

Trainer jarig

Omdat onze trainer op 24 december jarig was, werd hem vanwege JMT een cadeau aangeboden zodat hij in de koude wintermaanden ook warm blijft als hij naar de training komt.

Onderstaande tekst zat bij het cadeau.


Beste Michel:

Er zullen maar weinig sportclubs zijn die zo’n toegewijde trainer hebben als JMT. Je bent een trainer die vrijwel al onze leden kent en het maakt jou niet uit of iemand in groep 0, 6 of 14 zit. Iedereen kan op jouw tijd en aandacht rekenen.

Je kennis van trainingsschema’s dwingt binnen en buiten de club respect af. Daarnaast weet je keer op keer het beste uit iedere atleet te halen door op het juiste moment de juiste woorden te vinden. Maar bovenal ben je een trainer die geliefd en gewaardeerd wordt gewoon om wie je bent: betrokken, sfeermaker, oprecht geïnteresseerd in de ander, vol scherpe humor en soms een beetje eigenwijs. Oftewel in je eigen woorden: een sociaal accident.

Als blijk van waardering voor al jouw inzet voor JMT schenken we je dit cadeau. Draag het met plezier en wees trots op onze prachtige club, waarvan jij een van de dragers bent.

Samen Uit … Samen Sterk !


En omdat je Michel bent geven we je ook meteen een waarschuwing mee: reacties met woorden als "ja maar" en "ik ben/doe alleen maar" beschouwen we als niet gezegd.

namens bestuur en leden van JMT.


Nog een dikke proficiat Michel en geniet van je warme jas.
69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page